Video upute

Voliš li više gledati nego čitati? Pogledaj ove kratke video upute kako koristiti naše programe ili prijaviti grešku.

Otvori radni nalog

Imaš problem, a nije ti hitan da ga moramo riješiti odmah. Otvori novi radni nalog korisničkoj podršci. Moraš biti prijavljen da bi otvorio radni nalog.

Preuzimanje programa

Preuzmi i instaliraj najpopularnije programe koji nam omogućuju spajanje na tvoje računalo da ti pružimo podršku sa udaljene lokacije.

Svi vaši uređaji i svi operativni sustavi su sa nama sigurni!

Razni uređaji i svi operativni sustavi

Što je C# programski jezik

C# je programski jezik koji koristimo za pisanje naših poslovnih programa i aplikacija za firme. Programe napisane u njemu vrlo je jednostavno pročitati, proširiti i održavati. Računalo razumije taj jezik i u konačnici vam omogućuje da radite u programu koji smo isprogramirali na način koji smo isprogramirali.

Što je CMS i trebaš li CMS

CMS (engl. Content management system), prevedeno znači upravljanje sadržajem na web stranici. Ukratko vi sami imate mogućnost upravljanja vašom web stranicom, unosom sadržaja, slika i slično. Možete se prijaviti, imati internet trgovinu, obavještavati vaše posjetitelje o najnovijim akcijama. Uz moderan CMS sustav oni sa malo više znanja ili volje mogu mijenjati izgled web stranice ili prilagođavati ju prema tome kako se vizualni identitet vaše tvrtke mijenja sa godinama. Naravno, u koliko se ne želite upuštati u nove avanture izrade i održavanja web stranica mi to možemo odraditi za vas. Svakako nas kontaktirajte da biste saznali više ili zatražili neobavezujuću ponudu.

Možda dobijete bolju informaciju

Vrlo malo polja je potrebno popuniti, a odgovor vas možda iznenadi. Odgovaramo u vrlo kratkom roku.